Boligstyling

Boligstyling handler om å vise boligen fra sin beste side, og det er den viktigste enkeltfaktoren ved salg av bolig ved siden av boligens tilstand. De fleste i dag har ganske flotte hjem, men mangler kanskje kompetanse til å sette prikken over i-en, og det er dette vi som boligstylister kan hjelpe deg med.

Kjøp og salg av bolig er den største og viktigste investeringen for folk flest, og da er det lurt å gjøre alt man kan for å oppnå den prisen man ønsker. En boligstyling er en rimelig og kostnadseffektiv måte for å sørge for at boligen blir seende ut som et drømmehjem; for det er jo tross alt en drøm og et hjem man selger, og ikke en bolig.

Boligstyling gjort riktig gir potensielle kjøpere en idé om hvordan hjemmet deres kan bli seende ut, og fremhever det positive med boligen. Riktig styling vil effektivt utnytte planløsningen og vise den mest optimale bruken av arealet i boligen og få alle rom til å ta del i en helhet. På den måten vil ikke bare boligen fremstå som større og mer luftig, men også bli større gjennom smarte plasseffektive løsninger.

 

Styling av bolig kan foregå som en fullstyling eller en delstyling.

Nova Boligstyling og Interiørdesign har lang erfaring innen styling av boliger for visning og bred kompetanse innen interiørdesign og møbeltrender

Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring